Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

ISIS: Εκπαιδεύουν άνδρες για να κάνουν απόβαση με βάρκες σε τουριστικές παραλίες


Την δική τους D-Day θέλουν να πραγματοποιήσουν οι Τζιχαντιστές, κάνοντας απόβαση με ταχύπλοα σε τουριστικές ακτές της Μεσογείου, με στόχο να σκορπίσουν τον θάνατο.

Οι άνδρες του ισλαμικού κράτους, σύμφωνα με πηγές από τη Βρετανία, εκπαιδεύονται σαν κομμάντος στο να κάνουν απόβαση με όπλα, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού σε τουριστικές παραλίες της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Τουρκίας και του Μαρόκου, με σκοπό να να σκορπίσουν το θάνατο, όπως είχε συμβεί σε θέρετρο της Τυνησίας.

Οι αρχές ασφαλείας της Μεγάλης Βρετανίας έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίας με άνδρες του Ισλαμικού Κράτους να κρατούν AK74 και να μεταφέρονται με ταχύπλοα κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής τους.

Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίας, σε συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες της Ιταλίας, έχουν πληροφορίες ότι οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν χτυπήματα σε παραθεριστικά κέντρα σε Ιταλία και Ισπανία.

Οι αρμόδιοι χαρακτηρίζουν εφιαλτικό το σενάριο, αν είναι αληθινό, αφού όπως λένε μέλη των αρχών ασφαλείας, οι παραλίες κατά την διάρκεια των διακοπών δεν είναι δυνατό να φυλαχθούν.

Πέρσι 38 άνθρωποι, οι 30 εκ των οποίων Βρετανοί σκοτώθηκαν όταν ο δράστης, Seifeddine Rezgui, άνοιξε πυρ σε παραλία του Μαρόκου όπου παραθέριζαν Ευρωπαίοι Τουρίστες.

Ακολούθησε επίθεση στο National Bardo Museum στην Τύνιδα, με 21 τουρίστες και έναν αστυνομικό νεκρούς.

newmoney.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
© 2014 GEGONOTA - NEWS | Designed by Making Different | Provided by All Tech Buzz