Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Ξεφεύγει το πράγμα: Αύξηση 400% στις πωλήσεις όπλων στην Ειδομένη (Video)


Η εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί με τους πρόσφυγες και μετανάστες στις περιοχές όπου φιλοξενούνται, όπως η Ειδομένη και τα νησιά και τα βίαια επεισόδια που καταγράφηκαν το τελευταίο διάστημα, έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία και έχουν εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες, οι οποίοι ετοιμάζονται, αν χρειαστεί, να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Οι πωλήσεις των όπλων στις περιοχές αυτές, κυνηγετικών κυρίως, έχουν αυξηθεί σε τεράστιο βαθμό.

Στην περιοχή της Ειδομένης άγγιξαν ακόμη και το 400% όπως λένε οι ίδιοι οι καταστηματάρχες και συνεχίζεται να καταγράφεται αύξηση όσο ταυτόχρονα αυξάνονται τα κρούσματα παραβιάσεων κατοικιών και ληστειών στην ευρύτερη περιοχή.

Τα πρόσφατα επεισόδια στη Σάμο, όπου οι μετανάστες εξεγέρθηκαν και απείλησαν τους αστυνομικούς με μαχαίρια και σπασμένα μπουκάλια προκειμένου να φύγουν από το hot spot του νησιού, τα μαχαιρώματα μεταξύ Αφγανών και Σύρων στον Πειραιά και στην Ειδομένη κάνει τους πολίτες να μένουν άγρυπνοι φρουροί των οικογενειών και των περιουσιών τους.

Όσο δε παραμένουν εγκλωβισμένοι οι άνθρωπο αυτοί στην Ελλάδα και οι ΜΚΟ συνεχίζουν να παίζουν ύποπτα και περίεργα παιχνίδια σε βάρος και της εθνικής ασφάλειας τόσο τα κρούσματα βίας και τα επεισόδια θα εντείνονται, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το pronews.gr.

Και σήμερα μπορεί στην πλειονότητα τους τα μαχαιρώματα να είναι μεταξύ των αλλοδαπών, αλλά αύριο μπορεί να είναι και σε βάρος και Ελλήνων. Και τότε... Τότε η κατάσταση θα ξεφύγει εντελώς.

Και οι πωλήσεις όπλων δεν έχουν αυξηθεί μόνο στην Ειδομένη και στα νησιά, αλλά και σε άλλες περιοχές που η κυβέρνηση στήνει ή θέλει να στήσει κέντρα φιλοξενίας.

"Ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή, η Αστυνομία δε μπορεί να προστατεύσει σωστά τον πολίτη..." λέει ένας πωλητής όπλων, σε κατάστημα της περιοχής στο Κιλκίς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πωλήσεις όπλων έχουν αυξηθεί "300% και 400% πάνω" όπως λέει χαρακτηριστικά στην κάμερα του LiveNews.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι κάτοικοι της περιοχής ενδιαφέρονται κυρίως για τις επαναληπτικές καραμπίνες, για τις οποίες απαιτείται βέβαια η ανάλογη άδεια από την Αστυνομία.

Επίσης, ενδιαφέρονται και για αεροβόλα όπλα, για τα οποία δεν απαιτείται άδεια και οι τιμές τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Epsilon, ξεκινούν από 50 ευρώ.

Τα όσα είπε ο πωλητής όπλων μπροστά στην κάμερα και όσα λένε οι πολίτες μακριά από κάμερες καταδεικνύει πώς η κατάσταση με τους μετανάστες είναι μία βραδυφλεγής βόμβα.voliotaki.blogspot.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
© 2014 GEGONOTA - NEWS | Designed by Making Different | Provided by All Tech Buzz