Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Ποιο χρώμα σας ταιριάζει; (Video)


Η ανάλυση των χρωμάτων είναι σημαντική για να καταλάβουμε ποια χρώματα σας ταιριάζουν και φωτίζουν το πρόσωπό σας. Υπάρχει μια εποχή που μας χαρακτηρίζει ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας (χειμώνας, καλοκαίρι, φθινόπωρο, άνοιξη) αλλά και δύο κατηγορίες που καθορίζουν τα χρώματα που μας ταιριάζουν, η κρύα και η ζεστή.

Το video θα σας βοηθήσει να καθορίσετε τον δικό σας τύπο επιδερμίδας και τα χρώματα που πρέπει να προτιμάτε μέσα από κάποια τεστ. Χρησιμοποιώντας ένα κόσμημα ασημένιο και ένα χρυσό, δείτε ποιο από τα δύο σας φωτίζει το πρόσωπο και τα μάτια. 

Παρατηρήστε τις φλέβες σας εάν φαίνονται περισσότερο πράσινες ή μπλε (εάν είναι πράσινες ανήκετε στην ζεστή κατηγορία, αν μπλε στην ψυχρή) και τέλος το χρώμα των ματιών και των μαλλιών θα σας δείξει επίσης σε ποια κατηγορία ανήκετε (ανοιχτά μαλλιά και ψυχρή κατηγορία είστε καλοκαίρι, σκούρα μαλλιά και ψυχρή κατηγορία είστε χειμώνας, σκούρα μαλλιά και ζεστή κατηγορία είστε φθινόπωρο, ανοιχτά μαλλιά και ζεστή κατηγορία είστε άνοιξη). Έτσι θα μπορέσετε να καθορίσετε τη χρωματική παλέτα από την οποία θα επιλέξετε τα ρούχα σας.Το είδαμε εδώ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
© 2014 GEGONOTA - NEWS | Designed by Making Different | Provided by All Tech Buzz